L’alcalde del PP d’Almoines ha acusat el grup municipal del Bloc (ara Compromís) d’haver enganxat les aigües fecals de 20 cases dels carrers de Sant Josep i de Sant Vicent al col·lector d’aigües pluvials.

Esta greu acusació, que Compromís considera una mentida, no es pot quedar sense una resposta. Per això els regidors de Compromís han demanat una comissió d’investigació sobre les obres en aquests dos carrers, amb la presència del tècnic municipal i el projecte de les obres.

Compromís per Almoines recorda a l’alcalde del PP que, fa set o hui anys, es van fer uns treballs de millora dels carrers Sant Vicent i Sant Josep. Llavors el Bloc formava part d’un govern de coalició amb el PSOE i EU. I llavors l’alcaldia estava en mans dels socialistes i EU portava l’àrea d’Urbanisme.

Els regidors de Compromís no eludeixen cap responsabilitat sobre les obres perquè formava part del govern, però Compromís no admet les mentides. En aquelles obres no es van connectar les aigües fecals a les pluvials. L’alcalde del PP d’Almoines menteix una vegada més.

Compromís per Almoines recorda que la major part del municipi no té separades les aigües fecals de les aigües pluvials, excepte dues zones de nova construcció. Una situació que coneix molt bé el senyor Olaso perquè porta molts anys a l’ajuntament (tant al govern com a l’oposició). Aleshores, Compromís no entén perquè l’alcalde menteix respecte els carrers Sant Josep i Sant Vicent.

L’alcalde del PP d’Almoines hauria de buscar la millor solució per acabar els problemes dels les olors al carrer de la Fàbrica, per exemple, amb el canvi d’uns albellons amb sifó. I no tirar pilotes fora i fer falses acusacions.

Les mentides de l’alcalde no poden eixir debades, per això, Compromís consultarà amb els advocats de la formació les injúries, difamacions i calúmnies de l’alcalde i no descarta denunciar-lo als jutjats. I per això, també ha demanat la comissió per aclarir la veritat.

NOTÍCIA RELACIONADA