L’alcalde d’Almoines del PP ha respost a la nota de premsa sobre la denúncia de Compromís sobre l’estat de l’asfalt de la via d’accés al municipi. L’alcalde d’Almoines respon amb afirmacions no certes:

En primer lloc, l’alcalde d’Almoines no informa ni consensua cap projecte amb l’oposició. Els regidors de Compromís s’han assabentat per la premsa sobre la inversió de 30.000 euros per asfaltar aquesta via, una inversió molt necessària.

En segon lloc, el tall de la carretera Vilallonga-Gandia va provocar la situació més rocambolesca de la història d’Almoines: uns vehicles sí podien passar pel municipi (els veïns de Beniarjó), i altres no (la resta de veïns de la comarca), la qual cosa va convertir Almoines en la “vergonya de la Safor”, i una consegüent manifestació. El PP va triar la pitjor solució de totes.

I en darrer lloc, el mal estat de l’entrada a Almoines ve de lluny, però es va agreujar en deixar el govern de PP que passen el doble de vehicles, ja que els carrers que creuen el nucli urbà són de doble sentit. En la passada legislatura, i d’acord amb el veïnat, els carrers de Sant Antoni i Riu Serpis (antiga carretera) van ser d’un únic sentit. Ara estes vies suporten el doble de trànsit i són vies perilloses (no caben dos vehicles i s’han trencat retrovisors).

Resposta de l’alcalde