El PP no s’atreveix a donar de baixa el municipi però no paga la quota anual, i al mateix temps es gasta 1.500 euros en publicitat

Compromís per Almoines ha esbrinat que l’equip de govern del PP d’Almoines ha decidit de manera unilateral de deixar de pagar l’aportació de l’ajuntament al Fons Valencià per la Solidaritat els anys 2011, 2012 i 2013, malgrat que els respectius pressupostos municipals recullen la partida. Almoines aporta cada any 1.600 euros al FVS.

El Fons Valencià per la Solidaritat ja ha enviat dues carta demanant que l’Ajuntament d’Almoines faça efectiva la seua aportació ja que és soci, però l’equip de govern ha contesta que no pot “pel rigorós pla d’ajust”. El FVS recorda a l’Ajuntament que l’aportació és obligatòria per a mantindre la condició de soci.

Però al mateix temps que el PP deixa d’ajudar a la cooperació es gasta 1.500 euros en publicitat en mitjans de comunicació de la Safor per anunciar la Setmana Esportiva i les Festes majors. Una vergonya.

Segons Compromís, el PP d’Almoines és un covard i no s’atreveix a donar de baixa el consistori del FVS, baixa que s’ha d’aprovar al ple municipal. Compromís per Almoines demana que l’equip de govern faça front als compromisos adquirits, en este cas compromisos de solidaritat i ajuda a països en vies de desenvolupament.