És una mostra més del passotisme i desgovern del PP d’Almoines.

Els regidors de Compromís per Almoines van abandonar el passat dijous 28 de novembre el ple municipal en el punt de l’ordre del dia corresponent a precs i preguntes, ja que l’alcalde no va contestar les preguntes de Compromís formulades en el ple anterior i ni en el que se celebrava en eixos moments.

Fa dos mesos, l’alcalde del PP d’Almoines va alçar la sessió després de les preguntes dels regidors socialistes i de Compromís, sense contestar-les. I en el passat ple municipal, la regidora de Compromís per Almoines, Pepa Garcia, li va preguntar, fins a tres vegades, si contestaria les preguntes formulades al ple anterior. L’alcalde del PP no va dir res.

Aleshores, la regidora de Compromís va llegir el reglament d’organització i funcionament de les entitats, el qual diu: “Las preguntas planteadas oralmente en el transcurso de una sesión serán generalmente contestadas por su destinatario en la sesión siguiente, sin perjuicio de que el preguntado quiera darle respuesta inmediata.”. Ja que l’alcalde no va contestar, els regidors de Compromís van decidir abandonar el ple municipal.

Compromís per Almoines considera una falta de respecte als regidors de l’oposició que l’alcalde no conteste les preguntes formulades als plens municipals i una falta d’educació a tots els votants d’Almoines. És una mostra més del passotisme i desgovern del PP d’Almoines.

Els regidors de Compromís per Almoines presentaran per escrit les preguntes que tenien preparades per preguntar.