lasprovincias09-10-2013Una disfressa de Pinotxo

L’alcalde del PP d’Almoines en l’article publicat en este diari no desmenteix en cap moment el pagament d’un dinar a les filades de Moros i Cristians llogades de la Vall d’Albaida. Fent el buit als festers d’Almoines que van demanar coordinar-se per eixir en la desfilada de l’any passat, ho puc assegurar perquè sóc el president de l’Associació festa de l’Ecce-Homo i he vist la factura del dinar.

L’alcalde del PP menteix sempre que pot. Menteix als seus regidors (per això, l’han abandonat tres edils), menteix als regidors de l’oposició (al ple i a les comissions) i menteix a les associacions del municipi. El govern del PP d’Almoines paga a qui vol i quan vol. Té diners per al què vol.

L’alcalde ha de saber que la gent de Compromís s’ha distingit per la seua dedicació i implicació, voluntària i altruista en la vida social i cultural del poble, tant dins com quan ha estat fora de la corporació; abans, durant i després d’ocupar càrrecs públics. Vosté pot dir el mateix? Hem anat i anem amb la cara ben alta, no ens insulte, això sols denota la seua personalitat i el poc tarannà democràtic que té. L’atac a la dignitat i honorabilitat de la funció i dedicació pública parlen molt pobrament del seu coeficient intel·lectual polític.

Els pressupostos del govern de Compromís s’han distingit per la búsqueda de l’equilibri, dos anys en romanent negatiu i altres 4 en positiu -eixes són les dades, no altres… Ja vam ser capaços de baixar a 1,4 milions el pressupost durant l’avinguda crítica i eixir-nos en el 2010 i 2011 de bona manera.

El govern de Compromís no va deixar res d’amagat. Esperem que quan acabe la legislatura no faça el mateix que fa uns anys i no s’emporte diferents caixes de l’ajuntament igual que va fer quan va deixar de ser alcalde.

La mentira, pitjor, mitges veritats, no atendre la gent ni associacions, amagar-se davant la gent i els problemes… això és el que el qualifica. Perd les maneres i passa a l’insult. Farem un concurs per  vore quina disfressa li para millor… la de Pinotxo segur que guanyaria (sobretot entre la gent que l’ha abandonat).

Raül Ribes
Portaveu de Compromís per Almoines