El passat ple municipal els regidors de Compromís per Almoines van preguntar per una factura on un regidor del PP havia comprat una disfressa d’africana per un valor de 24,95 euros, carregada a la partida de festes de 2012. Els regidors de Compromís es van quedar esperant una explicació sobre la compra d’una disfressa d’africana (perquè segurament té una explicació convincent), però l’alcalde del PP no va contestar a cap de les 24 preguntes que van fer els regidors.

Compromís per Almoines denuncia l’actitud de l’alcalde d’Almoines de no voler contestar a cap prec i pregunta dels regidors de l’oposició, i espera una resposta per escrit al proper ple municipal, cosa que no fa quasi mai.:

Nota (01/10/2013): Una veïna d’Almoines ens ha explicat per a qui era la disfressa d’africana: per a la persona que portava el cavall el dia de Mors i Cristians de l’any passat. Tot té una explicació, però l’alcalde no va contestar a cap pregunta el dia del ple municipal.

A continuació podeu llegir tots els precs i preguntes que van realitzar els regidors de Compromís per Almoines al passat ple municipal de 26 de setembre:

 

Preguntes Ple No Contestades by Almoines Poble