Durant la Correguda Popular i les festes majors es va utilitzar el centre polivalent de la Fàbrica sense mesures de seguretat i lavabos

Compromís per Almoines considera una irresponsabilitat per part del govern de PP d’haver obert les portes a la ciutadania el centre polivalent de la Fàbrica ja que les obres no estan acabades i l’equipament públic no compta amb les mesures de seguretat contra incendis. Igualment, la Fàbrica encara no té fets els lavabos, la qual cosa va provocar nombroses queixes durant la Correguda Popular i altres activitats de les festes majors.

El govern del PP, sabent que l’edifici no estava acabat, va programa dues activitats: les inscripcions de la Correguda Popular i les paelles populars de la setmana de festes. A més, a causa de la pluja, també es van realitzar en la Fàbrica dues activitats: una actuació infantil i un sopar amb música. La sorpresa dels assistents va ser que no hi havia lavabos, però el més greu és que l’edifici encara no té instal·lades les mesures de seguretat contra incendis (com els extintors i la senyalització de les eixides d’emergència). Això és una irresponsabilitat.

Durant els dies de puja, els assistents a les activitats infantils van observar amb sorpresa com l’edifici, encara per inaugurar, té goteres.

A més, des del centre polivalent es pot accedir a un espai en ruïna de la Fàbrica, un perill, sobretot, per als més menuts.