El PP i el Psoe van votar en contra de crear una partida destinada a beques escolars i esportistes

Compromís per Almoines lamenta que per segon any consecutiu el curs escolar comença sense beques per a l’alumnat del CP el Castell per a comprar material escolar i llibres. En les dues legislatures anterior hi havia una partida pressupostària de 15.000 euros per a esta finalitat.

Però amb l’arribada del PP al govern d’Almoines, l’ajuda per a l’alumnat per a la compra de material escolar es va eliminar. Els regidors de Compromís per Almoines van presentar una esmena al pressupost de 2013 per tornar a crear una partida per a beques escolars i esportives de 9.500 euros, però amb els vots en contra del PP i dels Psoe la proposta no va tirar endavant.

Al mes de setembre de 2012 el ple municipal va aprovar una moció de Compromís (amb els vots del Psoe) en la qual demanava continuar becant els escolars, tal com s’havia fet en la legislatura passada. Aquesta moció es va presentar perquè en el pressupost de 2012 el PP va eliminar les ajudes a les famílies amb fills en edat escolar (15.000 euros menys). Les subvencions per a educació i esports s’han reduït en un 90%, respecte als pressupostos de la legislatura del govern de Compromís.