El col·lectiu de Compromís per Almoines s’ha reunit una setmana després de l’acabament de les festes majors per fer-ne balanç. La principal conclusió és que fa falta tornar a crear una comissió de festes, amb la participació de festers, associacions i ciutadans que vulguen col·laborar per superar la crisi de participació que pateixen les festes i unificar la programació.

A més, Compromís per Almoines demana que s’instal·len vàters en les zones on hi ha programades activitats (concerts, correguda popular…) i que hi haja un reforç del servei de neteja, ja que els carrers han estat bruts molts dies. “No es pot abaratir costos sacrificant la seguretat i la neteja del poble”, conclou Compromís.

Compromís també demana a l’equip de govern que compre els aliments de les paelles populars a les botigues d’Almoines per ajudar el comerç local.

En darrer lloc, Compromís per Almoines no entén perquè el govern del PP ha negat un local públic a un grup de festers que ho va sol·licitar, i només se’ls va deixar un solar (aparcament) per a reunir-se.

Foto: fotosalmoines.blogspot.com