Les obres de millora no han estat finalitzades des de fa un mes

Compromís per Almoines ha pogut comprovar hui que les obres de l’entorn de la Fàbrica no han estat acabades: la vorera continua sense taulells, no s’han retirat les restes de les obres i falta plantar arbres.

Fa un mes, el govern del PP va dir que havia arreglat la vorera que un arbre havia alçat. Ara s’ha formigonat la vorera però els taulells continuen per col·locar i les runes de les obres encara són visibles.

El govern del PP d’Almoines ha emés un comunicat dient que havia millorat l’entorn de la Fàbrica, la qual cosa és totalment mentida. Només s’ha esfaltat el carrer que hi ha davant de l’edifici, però les voreres continuen per arreglar i algun arbre per plantar.

Compromís per Almoines no entén la necessita del govern del PP de mentir la ciutadania els mitjans de comunicació amb anuncis falsos. Les obres estan a mitges.

Compromís considera que queda molt per millorar l’entorn de la Fàbrica. Només s’ha restaurat menys d’un terç de l’edifici, la resta de la Fàbrica necessita una bona millora. Només cal vore el tram de la parada del bus: és llastimós.