Compromís demana una aplicació per informar el veïnat d’Almoines a través del mòbil

Els regidors de Compromís per Almoines volen que l’administració pública s’aprove a la ciutadania a través de les noves tecnologies. Per això han proposat que l’Ajuntament d’Almoines cree una aplicació perquè el veïnat reba puntualment totes les novetats del consistori (bans, borses de treball, activitats, beques…).

Compromís per Almoines demana que aquesta aplicació siga de descàrrega gratuïta per als interessats.

Aquesta és la segona moció que els regidors de Compromís presenten al ple municipal per fer més transparent l’administració i apropar-la a la ciutadania. Fa uns mesos, Compromís va demanar actualitzar la web municipal i aplicar els criteris de transparència i bon govern.

moció aplicació mòbil by Almoines Poble

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Retroenllaç: Compromís per Almoines demana crear una aplicació mòbil per informar el veïnat del municipi | Almoines Poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *