Divendres 6 de juny, el portaveu de Compromís per Almoines, Camilo Gregori, va explicar públicament les raons de la seua dimissió com a regidor de l’Ajuntament d’Almoines.

Camilo Gregori va repassar la situació política d’Almoines en els darrers dos anys. Però sobretot va parlar de l’actuació polític de l’equip de govern del PP: “Compromís intenta realitzar un treball digne en l’oposició, però no tenim armes, se li ha cedit tant de poder al que presideix que si se li entoixa et pot negar l’accés a tota la documentació. Este és el motiu i sempre parlant a altres nivells, com veiem al nostre voltant tots els dies notícies en els mitjans de comunicació, de polítics ficats en una espiral de fraus, estafes. Cal més vigilància de l’oposició per evitar tant de frau”.

Gregori va explicar que el govern del PP no té cap relació amb les associacions del municipi; va ser incapaç de resoldre el problema del trànsit amb els pobles veïns… “En una paraula, al PP se li han entravessat el col·legi, les associacions, els festers, l’esport, però en canvi en la llar juvenil va deixar que es muntara un casino on la gent hi anava i s’hi jugava els diners, amb una afluència diària important i els caps de setmana ple de gom a gom. Li vam sol·licitar informació sobre aquest tema, encara estem esperant-la”.

L’exregidor de Compromís també va parlar de les relacions amb el Psoe: “Més d’una volta els he dit a les persones del Psoe que, si alguna vegada volem entrar en el govern municipal, haurà de realitzar-se a força de coalicions, perquè Almoines és un poble d’esquerres. En aquestes últimes eleccions municipals i en números rodons hi havia 1000 vots d’esquerres i 500 de dretes. Per tant, si alguna vegada volem entrar a regir l’ajuntament, haurà de ser en coalició, el mapa polític fa temps que esta definit”.