Visitants d’altres pobles alerten Compromís de la deixadesa del parc

Des de fa mesos, els regidors de Compromís per Almoines alerten l’alcalde del PP de la deixadesa del Parc del Trenet, un dels atractius turístics del municipi, que cada diumenge rep desenes de visitants.

Els pares i mares que usen amb els seus fills totes les vesprades el parc també han comunicat en diverses vegades la situació d’abandonament del parc. Per exemple, hi ha tanques de fusta trencades i amb els claus a la vista, els pedals dels jocs geriàtrics no funcionen, i són moltes les teules de les estacions que estan trencades.

Compromís denuncia que el govern del PP ha abandonat el Parc del Trenet per incapacitat política i perquè és autista a les demandes ciutadanes.

Amb aquesta denuncia, Compromís inicia una campanya ciutadana perquè siga el veïnat que denuncie la situació d’abandonament del poble d’Almoines. El veïnat pot enviar les seues fotografies a través del facebook de Compromís i del correu electrònic ([email protected]).

A més, des de fa dos anys l’Associació del Tren Alcoi-Gandia no rep cap subvenció directa per part del consistori d’Almoines.