Compromís demostra que la pòlissa de tresoreria no estava exhaurida amb el canvi de legislatura

L’alcalde d’Almoines, del PP, ha mentit descaradament a la premsa de la comarca, a la població d’Almoines i als regidors de l’equip de govern. Segons documents oficials de l’Ajuntament d’Almoines i als quals ha tingut accés Compromís, la pòlissa de tresoreria, el dia 01/06/2011 (quan canvia la legislatura), estava gastada en 157.052 euros (de 250.000 euros demanats), és a dir, el 60% del total.

La nota de premsa del PP deia que l’anterior govern s’havia gastat la pòlissa de tresoreria en només tres mesos, cosa totalment falsa, com ha pogut esbrinar els regidors de Compromís per Almoines. Una vegada més, l’alcalde del PP d’Almoines no té escrúpols en mentir, ja que ell té també accés a aquesta documentació oficial on diu els saldos de la pòlissa.

És més, segons els documents oficials, la pòlissa estava gastada en 194.351 euros (de 250.000 €) el dia 28 de desembre de 2011, quan el PP portava mig any al govern.

Compromís ha explicat que va demanar la pòlissa de tresoreria per afrontar els pagaments als proveïdors, ja que la Generalitat devia al consistori d’Almoines més de 400.000 euros (els quals encara deu). Però el que és una gran mentida és dir que la pòlissa es va exhaurir abans del canvi de legislatura.

Notícia relacionada
Almoines salda un crédito que el Bloc pidió en 2011 y se gastó antes de las elecciones en sólo tres meses, Las Provincias (09/02/2013)