Ahir va aparéixer a premsa que s’havia invertit 22.000 euros en millorar l’escoleta municipal Mixinetes d’Almoines amb el canvi dels finestrals. Però el que no explica la nota de premsa del govern del PP és que l’obra és una subvenció de la Diputació de València, dins del programa PPOS, de l’any 2011, en l’anterior legislatura quan governava el Bloc i EU.

La notícia tampoc explica que aquesta obra es va aprovar en un ple municipal amb els vots a favor de tots els partits polítics (tal com s’aproven la majoria dels projectes a Almoines des de fa anys).

Però el més curiós de la notícia és que el PP no explica que ha tardat més d’un any i mig en executar les obres de millora de l’escoleta municipal. En més de quatre ocasions, els regidors de Compromís li van preguntar al ple per aquestes obres. L’alcalde sempre contestava que començaven “al mes que ve”. Aquestes obres s’han executat vora dos anys més tard de la seua aprovació en 2011.

A més, Compromís denuncia que encara queden pendents les obres de millora de la Llar Juvenil d’Almoines, gràcies a una subvenció del PPOS de 2012. “Tenim un govern que tarda més d’un any en executar les obres”.

Notícia relacionada
Almoines renueva los ventanales de la escoleta Mixinetes con 22.000 euros, Las Provincias (20/02/2013)