En la noticia apareguda en Las Provincias de dissabte passat, la nota de premsa del govern del PP barrejava, amb mala intenció, una pòlissa de tresoreria amb un préstec.

La pòlissa de tresoreria, demanada en l’anterior legislatura, és una eina econòmica que serveix per tenir liquiditat en un moment determinat. En aquesta cas la liquiditat va servir per a pagar proveïdors, davant dels deutes de la Generalitat Valenciana amb l’Ajuntament d’Almoines, sobretot, en les obres del Pla Confiança.

El PP d’Almoines parla de préstec, una altra eina utilitzada només per inversions a llarg termini. Els préstecs han de passar per ple municipal.

En aquesta informació es veu la mala intenció del PP d’Almoines per confondre i amagar, així, la seua incompetència política d’esta legislatura: dimissió de tots els regidors; enfrontament amb els pobles veïns pel pas de vehicles i no acceptació del primer pla d’ajust.

Compromís demana al PP d’Almoines que governe (si pot) i deixe de confondre la ciutadania. Per exemple, les liquidacions dels pressupostos dels últims anys sempre han eixit positius. Almoines no té problemes econòmics (potser de liquiditat), però sí té problemes polítics que el PP escampa com el “bomber piròman”.

Notícia de las Provincias
Almoines salda un crédito que el Bloc pidió en 2011 y se gastó antes de las elecciones en sólo tres meses