En el darrer ple municipal de l’any, els regidors de Compromís per Almoines van votar en contra d’una modificació de crèdit que proposava l’equip de govern del PP. Un dels arguments que va donar el portaveu de Compromís, Camilo Gregori, va ser la manca d’informació sobre algunes partides. L’alcalde es va sorprendre de l’argument.

Eixe mateix dia, els regidors de Compromís s’assabentaven de part del projecte del centre polivalent de la Fàbrica de Lombard per Internet, ja que una empresa d’arquitectura publicava plànols i fotografies de les obres i del futur aspecte de l’obra. Però els regidors de Compromís no han rebut cap informació sobre aquest projecte per part de l’alcalde del PP.

Compromís ha demanat per registre d’entrada el projecte de l’obra, el pressupost del projecte arquitectònic i el procediment d’adjudicació, ja que el PP mai ha informat de res, malgrat que en diferents plens s’ha proposat crear una comissió sobre la Fàbrica de Lombard.

Web amb el projecte:
http://wonderroomproject.wordpress.com/wonderful-projects-2/fabrica-lombard/

Nota: Compromís per Almoines valora positivament l’elecció del despatx d’arquitectes per a aquest projecte per estar formada per gent jove i d’Almoines.