Els regidors de Compromís per Almoines, Camilo Gregori i Raül Ribes, es van reunir dilluns 29 d’octubre amb l’alcalde de Beniflà, David Ribas, i dos regidors més de l’equip de govern (Psoe) per conéixer de primera mà el posicionament d’aquest municipi davant del tall de la carretera CV-680.

L’alcalde de Beniflà va explicar als regidors de Compromís que havia enviat una carta a l’alcalde d’Almoines demanant que els seus veïns pogueren passar per l’antiga carretera, igual que fan els veïns de Beniarjó. L’alcalde de Beniflà espera una resposta per escrit per part de l’Ajuntament d’Almoines.

Els regidors de Compromís demanen als polítics de la Safor diàleg per trobar les millors solucions i evitar la confrontació entre municipis. “La política no és enfrontament, la política serveix per oferir solucions”, diuen els regidor Camilo Gregori i Raül Ribes.

Compromís per Almoines es reunirà els propers dies amb els alcaldes de Potries i Vilallonga si la problemàtica de la carretera continua. “El camí és el diàleg”.