Demana a l’Ajuntament d’Almoines que inicie accions legals per paralitzar-lo, igual que ha fet Xeresa (Compromís) i Daimús (PP)

El grup municipal de Compromís per Almoines ha presentat per regitre d’entrada una moció perquè el consistori s’opose al “Xec Ocupació” de Gandia, el qual subvenciona empreses de tot el País Valencià (amb independència del terme  municipal on es troben) que contracten treballadors de la capital de la Safor.

Segons Compromís per Almoines, l’Ajuntament de Gandia s’ha extralimitat en la  competència territorial com a municipi, per quant està incidint en el mercat laboral i l’economia de les empreses situades fora del seu àmbit municipal.

El “Xec Ocupació” permet que les empreses situades fora del terme municipal de Gandia eviten la contractació de ciutadans empadronats en la localitat on tinguen el centre de treball o la seu social. Per tant, la convocatòria és susceptible de causar perjuís socials entre els parats de les localitats de la comarca de la Safor.

Compromís per Almoines demana a l’equip de govern que prenga les mateixes mesures judicials que altres ajuntaments de la comarca, com Xeresa i Daimús, per evitar el discriminació de treballadors d’Almoines en empreses situades en el nostre municipi.

Mocio Xec Taronja