Esta setmana el secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, presentava a Bellreguard el Pla de Millora i Condicionament de les Parades d’Autobús de la Xarxa de Transport de la Generalitat en la comarca de la Safor. Però curiositats de la vida, en Almoines no hi ha instal·lat cap pòster assenyalant les dues parades.

Per això, la regidora de Compromís, Pepa Garcia, va preguntar a l’alcalde, en el ple de dijous, per les raons d’aquesta absència. L’alcalde va explicar que el Pla de Millora no incloïa la col·locació dels pòsters, però a més, el material havia arribat amb errors.

Compromís per Almoines critica la mala actuació de la Generalitat Valenciana. A més, el secretari de Transport es fa la foto en la nostra comarca i no es preocupa per saber si tot el material és correcte.

Compromís per Almoines demana a l’alcalde de la població que envie una queixa per escrit a la Conselleria d’Infraestructures per no haver inclós en el Pla de Millora la col·locació dels pòsters, i per haver enviat amb errors els pòsters i no preocupar-se de solucionar el problema. De moment, Almoines encara no té senyalització de les parades del bus.