Compromís demana un ple urgent perquè Federico Canet, tercer suplent, prenga possessió del càrrec de regidor de manera immediata

El dia 11 d’abril 8 membres de la candidatura del Partit Popular d’Almoines van presentar per registre d’entrada la dimissió, és a dir, 8 persones de la llista popular han renunciat a ser regidors.

Amb tota probabilitat, el tercer suplent, Federico Canet, serà el nou regidor del PP, després que César Ferrandis i Arantxa Puig (octubre de 2011) presentaren la dimissió; i Juan Alborch (novembre de 2011) passara al grup de no adscrits.

Compromís per Almoines titlla la situació d’esperpèntica i denuncia que Almoines té un minigovern en crisi permanent, format només per dos regidors.

Compromís demana un ple extraordinari perquè l’alcalde presente la renúncia de les 8 persones i la candidatura del nou regidor de forma immediata i acabar ja amb la paràlisi política i econòmica que viu del municipi. L’alcalde coneix la renúncia dels 8 membres de la llista des de fa un mes i no ha fet res per solucionar aquesta situació.

(en roig les persones que han dimitit o abandonat el PP)

1. En JOSE ANTONIO OLASO CAMARENA
2. En CESAR FERRANDIS APARISI
3. En JUAN ANTONIO ALBORCH SANTAMARIA
4. Na ARANZAZU PUIG GARCIA
5. En TRINITARIO CALATAYUD SOLER
6. Na ANA CRISTINA BALLESTER PEREZ
7. En VICENTE JUAN BERTO GARCIA
8. Na BRIGIDA MILLET GARCIA
9. En RAFAEL ANDRES NOGUERA VICEDO
10. En GUILLERMO LLOPIS ORENGO
11. En JESUS VICENTE DEUSA BARBER
Suplents:
1. Na MARIA AMPARO DEUSA ROVIRA
2. En ANTONIO RAMON MIÑANA CANET
3. En FEDERICO CANET PARIS
4. Na MARIA GRACIA APARISI DIAZ