El proper dissabte 12 de maig, a partir de les 10:30 h, al Saló d’Usos Múltiples de Bellreguard, celebrarem el IV congrés comarcal del BLOC JOVE – Compromís, amb l’objectiu de convertir la cita en “l’organització d’una resposta per part de la joventut a la situació política del país i de la comarca, amb el compromís com a rerefons”.

Volem que la cita siga un debat amb el jovent valencià compromés i que estiga orientada a consensuar les polítiques que, en clau valenciana, d’esquerres i verda, han de donar resposta al seu present i futur. I, sobretot,articular respostes reals i pràctiques des de la joventut a les retallades i el desgovern de la dreta al País Valencià.

Al congrés es preveu que s’aprove un document d’innovació organitzativa, que recollirà les propostes dels i les militants, simpatitzants i participants en la cita. A més, també hi ha prevista l’actuació de Toni de l’Hostal, a les 13 h.

Ens agradaria que ens pogueres acompanyar en esta cita i que ens ajudares a fer, poble a poble, #mescompromis. T’hi animes?

Entra al formulari per apuntar-te al congrés, i per dir-nos si et quedaràs al dinar posterior.

Web del Bloc Jove de la Safor