Argumenta que “els partits polítics d’Almoines no poden estar de braços plegats davant d’aquesta injustícia a dues entitats del municipi i a dues finalitats que milloren el nostre patrimoni cultural”

Compromís per Almoines ha presentat per registre d’entrada una moció sobre la denegació de dues subvencions a entitats del municipi per part de la Diputació de València per falta de pressupost.

L’ens provincial ha desestimat una ajuda per convertir el local de l’Associació Musical l’Almoina en un auditori i escola de música. Una ajuda per valor de 145.000 euros. I també ha denegat una subvenció a l’església Sant Jaume d’Almoines per restaurar un retaule. En tots dos casos, “per no existir suficient consignació pressupostària”.

Els regidors de Compromís demanen que l’Ajuntament d’Almoines envie una carta a la presidència de la Diputació i al responsable de l’àrea de Cultura per expressar el malestar de les associacions culturals i dels partits polítics d’Almoines per deixar sense subvenció dos projectes necessaris per al nostre municipi.

Compromís també vol una reunió amb els responsables de la Diputació de València per explicar de primera mà els projectes no subvencionats i la seua importància.

moció subvencions diputacio pdf