L’alcalde del PP d’Almoines ha enviat un comunicat de premsa dient que l’ajuntament ha realitzat les gestions necessàries perquè el pagament del rebut de l’IBI es puga fer en dos terminis. El que no diu l’alcalde del PP d’Almoines és que el govern està complint una moció que va ser aprovada per unanimitat al ple municipal del mes de gener, una moció que va presentar el grup municipal de Compromís per Almoines.

L’alcalde del PP vol tapar amb aquest tipus de notícies el seu desgovern. L’únic que està fent l’alcalde és complir amb el deure legal de portar a terme allò que es decideix de manera democràtica als plens municipals, encara que de vegades “fa el que vol”.

La proposta de partir el rebut de l’IBI per ajudar les famílies va eixir d’una moció de Compromís per Almoines, una moció que la resta de regidors del consistori van aprovar per unanimitat. La moció també demanava enviar una queixa al president del govern espanyol per ajudar impostos quan en campanya el PP havia promés abaixar-los. Esperem que la carta haja eixit de l’Ajuntament d’Almoines i haja arribat al senyor Rajoy.

“El PP torna a tirar-se flors per amagar el seu desgovern i quan només està complint amb els acords plenaris”.

MOCIÓ DE COMPROMÍS (gener de 2012)

Notícia relacionada
Las Provincias (28-03-2012)