Compromís demana que LABICI arribe a Almoines


És uns proposta recollida al programa electoral i que pot ser finançada amb una ajuda de l’AVEN

Compromís per Almoines aposta per la mobilitat sostenible i per això va recollir al programa electoral de les passades eleccions que el municipi puga disfrutar del servei de lloguer de bicicletes. Amb aquesta finalitat, el grup municipal de Compromís ha presentat per registre d’entrada una moció perquè Almoines s’adherisca a aquest servei que ja tenen les poblacions veïnes de Gandia i Bellreguard.

Perquè aquest servei de lloguer de bicicletes tinga el menor cost possible per a les arques municipals, Compromís proposa que l’ajuntament demane una subvenció de l’Agència Valenciana de l’Energia per a la promoció del transport amb bicicleta.

La moció de Compromís també recull una altra demanda necessària per a facilitar la mobilitat sostenible: que s’arregle el camí de la via del tren, un camí que uneix Almoines amb Gandia i que és molt transitada per bicicletes que fan la Ruta dels Monestirs. Tanmateix, Compromís proposa que en cap cas s’asfalte aquest camí, ja que facilitaria que altres vehicles, sobretot cotxes, circularen per la via.

moció la bici pdf

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *