Compromís per Almoines demana que es continue becant l’alumnat de l’escola pública


Fins el curs passat, tots els alumnes d’Infantil del CP el Castell d’Almoines rebien una ajuda de 105 euros per al bo llibre per part de l’Ajuntament d’Almoines, ja que la Generalitat Valenciana no beca aquests alumnes. Però el present curs, aquesta beca de l’Ajuntament d’Almoines no ha arribat. Tampoc ha arribat l’ajuda que donava el consistori per a activitats educatives i extraescolars. Es calcula que la subvenció per a les famílies que porten els fills a l’escola pública ascendeix a 14.200 euros aproximadament.

Compromís per Almoines ha presentat una moció perquè l’Ajuntament d’Almoines continue becant l’alumnat del CP el Castell. També ha demanat que les associacions del municipi continuen rebent les subvencions, ja que el 2011 el consistori no ha abonat cap ajuda.

moció ajudes associacions i famílies pdf

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *