Ple extraordinari: dimissió de la regidora del PP Arantxa Puig

Dimarts 25 d’octubre es va celebrar ple extraordinari a Almoines amb dos punts en l’ordre del dia: la renúncia d’Arantxa Puig com a regidora i l’elecció dels membres de les meses electorals. Es va saber que Trinitario Calatayud serà el nou regidor del PP.

No assistències
Raül Ribes, portaveu de Compromís, va excusar la no assistència de Camilo Gregori.
No va assistir al ple extraordinari ni la regidora sortint Arantxa Puig, ni el regidor de Cultura, Juan Alborch. L’alcalde només va excusar la no assistència d’Arantxa després de la intervenció de Raül Ribes.

Intervenció
Raül Ribes va exercir de portaveu del grup municipal de Compromís i va dir estes paraules:

– En primer lloc, desitjar molta sort a Arantxa Puig en la nova etapa fora de la política activa d’Almoines (però Arantxa no hi era)

– Li hem de preguntar a l’alcalde què ha passat amb les competències de la regidoria de Serveis Socials des del mes d’agost, qui ha assumit estes competències i qui les assumirà des d’ara fins a la presa de possessió del nou o nova regidora. (sense resposta per part de l’alcalde)

– Ara el govern encara està amb més minoria. D’11 regidors d’este ajuntament, l’alcalde només compta amb tres. Per això, per enèsima vegada li recordem que ací té quatre regidors per a governar i gestionar, no per a manar. No podem estar de braços creuats mentre el poble està parat. Compromís, per responsabilitat, es posa a la seua disposició per a gestionar àrees de govern, des del consens i el diàleg.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *