Govern esperpèntic


El PP mana un ban convocant tot el veïnat a una reunió de Compromís sense el seu consentiment

Cada minut que passa, el govern del PP d’Almoines se supera, se supera en accions esperpèntiques. I és que la polèmica de les reunions per a parlar del trànsit cada dia és més grossa.

Hui dimarts el govern del PP ha fet un ban on convoca tot el poble a una reunió de Compromís, sense que aquesta coalició ho haja demanat o autoritzat. A més, convoca tots els ciutadans, quan Compromís només ha convidat els veïns d’uns carrers concrets.

Compromís per Almoines denuncia l’ús pervers que fa el govern dels mitjans municipals, com són els bans. El regidors de Compromís estan bocabadats perquè cada dia s’alcen amb una nova sorpresa. Però el tema ha arribat massa lluny i Compromís per Almoines denuncia abús de poder per part del PP.

Per què el govern del PP convida a una reunió de Compromís a tot el poble? Compromís creu que el PP busca la confrontació política i, el que és més greu, la confrontació veïnal amb el tema del trànsit pels carrers del centre urbà.

Compromís ha convidat els veïns dels carrers Sant Antoni, Riu Serpis, Diputació i Jaume I a una reunió a través d’un paper repartit a totes les cases d’eixos carrers, i Compromís no entén perquè el PP, unilateralment, convida tot el veïnat del poble.

Compromís fa una crida a la calma i a la tranquil·litat, ja que les reunions han de servir per escoltar les problemàtiques i els suggeriments d’un veïns que pateixen l’intens trànsit de vehicles, i buscar solucions entre tots. El PP només busca la baralla fàcil, la polèmica estèril i l’enfrontament gratuït.

Cronologia del desficaci
Divendres 14 d’octubre
Compromís sol•licita el saló de plens per a dues reunions (dimarts i dimecres)
Compromís no demana cap ban (veure document adjunt)

Dilluns 17 d’octubre
13.30 h El govern del PP fa un ban convidant el veïnat a una reunió per a dimarts
(pareix que s’equivoca de dia i no diu qui convoca la reunió)

18.30 h El govern del PP fa un nou ban convidant el veïnat a una reunió, on demana màxima assistència, per a dimecres.
(rectifica el dia però continua sense dir qui convoca la reunió)

Dimarts 18 d’octubre
12.30 h El govern del PP fa un altre ban convidant tot el poble a una reunió, diu que convoca Compromís.
Però Compromís no ho ha demanat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *