Sorpresa entre els regidors de Compromís pel boicot dels populars

El grup municipal de Compromís encara no s’ho creu. Hui el govern ha fet un ban on convocava una reunió amb el veïnat del carrer Jaume I per a parlar del trànsit de vehicles, per al proper dimarts 18 d’octubre, a les 20.30 h, a l’Ajuntament. Aquesta convocatòria coincideix amb la sol•licitud de Compromís per a fer una reunió sobre el trànsit amb el veïnat d’altres dos carrers (Sant Antoni i Riu Serpis, l’antiga carretera Vilallonga-Gandia).

Però el tema és més kafkià: Compromís també té una reunió amb els veïns del carrer Jaume I dimecres, a l’endemà de la convocatòria del govern del PP per a parlar del mateix tema amb els mateixos afectats.

Compromís creu que el govern del PP està boicotejant les reunions amb el veïnat per a parlar de l’augment de vehicles pel centre urbà, la qual cosa està provocant molèsties.

Compromís va sol•licitar divendres passat el saló de plens per a les dues reunions. A més, este cap de setmana s’han repartit per les cases uns paperets informatius sobre les reunions i s’ha publicat al facebook de la coalició. Aleshores, el govern del PP és sabedor de l’acció política de Compromís, els quals no entenen l’actitud de boicot del govern d’Antoni Olaso.

Demà dimarts a l’Ajuntament hi haurà un bon embolic entre els assistents per a saber a quina reunió han d’anar, segons al carrer on hi visquen.

En resum…
Compromís té reunió
Dimarts 18 d’octubre
20.30 h Ajuntament d’Almoines
Amb el veïnat dels carrers Sant Antoni i Riu Serpis
Tema: el trànsit

Dimecres 19 d’octubre
20.30 h Ajuntament d’Almoines
Amb el veïnat dels carrers Jaume I i Diputació
Tema: el trànsit

I el govern del PP ha convocat reunió
Dimarts 18 d’octubre (ÚLTIMA HORA, ara dimecres 19 d’octubre)
20.30 h Ajuntament d’Almoines
Amb el veïnat del carrer Jaume I i adjacents
Tema: el trànsit