L’alcalde del PP d’Almoines és un artista “tirant pilotes fora” quan és interrogat. En l’últim ple vam assistir a quatre exemples:

1.- El PSOE li va preguntar sobre les cabanyes de l’escola. L’alcalde va respondre que “hi havia hagut un malentés de la direcció del centre que no tolerar que entrara el personal municipal”.
Persones que van assistir al consell escolar desmenteixen aquestes paraules. L’alcalde va reconéixer un malentés.

2.- Segona perla. El govern el PP no va convidar els regidors de l’oposició a la presentació del Trofeu de futbol Poble d’Almoines, tal com havia sol•licitat la UE Almoines. L’alcalde va dir al ple que durant eixa setmana hi havia poc de personal per a fer-ho, “però els organitzadors també hagueren pogut convidar directament els regidors”. TOMA!

3.- I continuem… Compromís va preguntar sobre la reunió que havia mantingut l’alcalde amb els veïns dels carrers del Riu Serpis i Sant Antoni que es queixen de l’excés de trànsit i del pas de camions. L’alcalde va dir que la bidireccionalitat era provisional. Un veí el va increpar dient que “això de la provisionalitat ja durava tres mesos i que l’alcalde els havia dit que en menys d’un mes els carrers tornarien a ser d’un únic sentit”.

4.- I per últim… el Wifi. En este cas entra en acció un altre artista: el regidor d’inCultura. El PSOE va preguntar sobre el funcionament del wifi. L’alcalde va respondre que funciona com els últims mesos. El regidor d’inCultura va afegir que funciona com els últims quatre anys.
Compromís ha pogut saber que el govern del PP han donat de baixa algunes línies adsl i han desmantellat algunes antenes. Com poden dir tantes mentides i dormir tranquils?